Automatizare Sarcini, Pc-ul Lucreaza Pt Tine

Servicii de automatizare sarcini. Lasam Pc-ul sa lucreze pentru noi

Prin automatizarea sarcinilor, intelegem sa lasam calculatorul sa iti faca o mare parte din treaba, mai exact partea aceea ce nu necesita intaractiune umana.
Spre exemplu, daca inainte va logati pe diferite site-uri(mail, forumuri, site-uri de vanzari online) si pe server-ul dvs sau pe calculatorul de acasa si toata aceasta treaba va lua sa zicem 20 min(cu tot cu pornirea calculatorului) putem reduce acest timp la 4-5 min fara a necesita interactiune umana. Va puteti bea linist(a) cafeaua.

Lucrurile devin mai complicate cand aveti de extras date de pe diferite site-uri, sau aveti diferite url-uri ce le vreti postate pe diferite site-uri(gen reddit, delicious etc..) sau o multitudine de cerinte(sortam dintr-un fisier csv, txt, excel url-uri, useri sau adrese de mail dupa care le folosim pentru a posta pe diferite forumuri, pentru a da anunturi gratuite, etc..) toate acestea necesitand multe ore de munca. Va putem reduce acest timp foarte mult, fara a avea interactiune cu calculatorul.

De asemenea putem “bind”-ui niste taste sa execute anumite siruri de caractere utile cand raspundeti la mailuri(spre exemplu cand tastati ozb sa inlocuiasca automat cu O zi buna, etc.) si cu o rata de succes depinzand de serviciul ales(death by captcha, etc..) putem trece si de captcha.

Se poate face spre exemplu un script ce cauta pe diverse site-uri stiri despre un anumit subiect, si le salveaza intr-un fisier text pentru a putea fi citite mai tarziu.

Mai exact lucram cu Imacros (au add-onuri pt firefox, chrome si interent explorer, precum si o varianta platita), Python(libraria scrappy pt scrapping) si AutoHotKey. Asa arata un script in Auto Hot Key:

Automatizare Sarcini
Automatizam procesele repetitive AutoHotKey Script

Python(Scrappy):

python scrappy
python scrappy

Dedesubt, in videoclip, avem un mic program care ruleaza la deschiderea calculatorului. Scriptul ma logheaza pe diferite servicii de mail, extrage niste proxy-uri, le sorteaza si ma logheaza pe server. Programul in phyton(care extrage niste proxy-uri de pe hidemyass.com) nu este al meu eu doar l-am modificat putin, il puteti gasi aici (cu explicatii cu tot), si daca aveti nevoie de cineva sa programeze in phyton il puteti contacta, din ce am vazut la el pe site e mai mult decat ok.

Un program mai complex gasiti in Sectiunea Portofoliu din meniu.

Costul serviciului de automatizare sarcini este de 14 EURO/ora , 12 daca consecutiv se cumuleaza peste 100 ore

Scriptul il eliberam sub forma unui fisier executabil in cazul imacros/autohotkey. In general se pot automatiza cam toate procesele ce nu necesita interactiune, si suntem convinsi ca un script facut de noi va va salva foarte mult timp. Scripturile in python(pt updatari de pret spre exemplu in cazul in care aveti un magazin sau importarea de continut) vor fi instalate pe server sau pe pc.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 4 iulie, 2018 de wrq

SEO, Programare, Creare Website