Lista Pluginuri Utile WordPress Folosite de Mine

Lista cu Plugin-uri utile wordpress

M-am decis sa fac o lista cu plugin-urile folosite de mine cel mai des, nu de alta dar poate va mai ajuta sa va hotarati cand aveti de ales intre mai multe plugin-uri. Ideea e ca pt fiecare dintre plugin-urile astea sper sa apuc sa fac o postare mai in detaliu cum o configuram etc si sa dau un link de aici catre postarea respectiva dar nu am timp acum, asa ca o sa scriu decat o scurta descriere.

Desigur unele plugin-uri precum nr 2 le folosesc numai cand nu am alternative spre exemplu WP-CLI.

1. Yoast SEO (FREE) downloadeaza-l de aici: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/
La momentul scrierii articoluli era tata lor probabil inca mai e(din puctul meu de vedere). Ce face animalul? Pei e util pt seo, gen cand scrii un articol sa vezi keyword density, pt site-map, pt indexare sau non-indexare categorii,taguri etc. Foarte ok parerea mea ! :)

2. WP OPTIMIZE (FREE) downloadeaza-l de aici: https://wordpress.org/plugins/wp-optimize/
Mentenanta baza de date, curata revizii, transienturi etc.
3. WP SUPER CACHE (FREE) https://wordpress.org/plugins/wp-super-cache/
Sistem de cache, iti imbunatateste viteza de incarcare a site-ului. WP genereaza paginiile dinamic acest plugin le face statice.
4. Surprinzator nu am gasit un plugin de analytics simplu fara reclame fara sa faca altceva decat sa bage codul de analytics in el. Asa ca am facut eu unul. Il puteti downloada de aici Google Analytics
5. SNAP social Poster SNAP (FREE Dar si cu banuti)
Asta este un alt plugin util. Plugin-ul lucreaza asa: de fiecare data cand dai submit la o postare se va duce automat si pe retelele de socializare si pe alte site-uri. E super ok pentru a raspandi continutul tau automat. Recomand varianta platita are f multe chestii in plus fata de cea free

Cam atat imi vin in minte o sa updatez lista pe parcurs:)

Ultima Modificare: 11 februarie, 2018