Oportunitate linkback de la Siteuri cu DA Enorm

Oportunitate linkback: Am facut un parteneriat si reusim sa postam link-uri pe site-uri cu DA(Domain Authority de la moz.com) foarte mare, gen forbes,cnn si chiar moz:)

Pentru a avea un loc cat mai bun in google(dar si in celelate motoare de cautare), cu cat ai site-uri mai bune(cu un DA mare) ce se leaga la site-ul tau cu atat mai multe sanse ai. Conform schimbarii algoritmului, Google spune ca esti mai castigat daca 10 site-uri foarte cunoscute se leaga la site-ul tau decat daca s-ar lega 500 mici-medii.

Intr-adevar unele nise sunt foarte competitive si pe langa link-buildingul ce vi-l face firma/persoana ce se ocupa de seo, ar ajuta enorm cateva link-uri de pe site-uri foarte mari si ceea ce e lafel de important e ca nu toata lumea poate cumpara linkback-uri la ei, de aceea nu ignorati aceasta oportunitate linkback si va sfatuim sa le notati undeva.

Multe dintre aceste site-uri sunt foarte vechi si chiar si cele mai slabe(daca le putem numi asa) au peste 500.000 de vizitatori unici pe luna. Pe langa linckback-ul care este extraordinar dpdv SEO o sa atrageti si foarte multi vizitatori interesati de produsul/afacerea dvs si depinzand de cat de ok este facut site-ul puteti transforma o parte din ei in clienti.

Nise: Moda, Obiecte Barbati, Calatorii

Oportunitate linkback: Moda, Calatorii, Obiecte barbati
Moda, Calatorii, Obiecte barbati

Nisa: Finante

Nisa oportunitate linkback: Finante
Nisa oportunitate linkback: Finante

Nise oportunitate linkback: Medicina, Stiri Generale

Nisa oportunitate linkback Medicina, Stiri Generale
Oportunitate linkback Medicina, Stiri Generale

Nisa: Marketing

Nisa oportunitate linkback: Marketing
Nisa oportunitate linkback: Marketing

Nise: Tehnologie si Start-upuri

Nise oportunitate linkback: Tehnologie si Startup-uri
Nise oportunitate linkback: Tehnologie si Startup-uri

Am pus decat cateva poze, pentru cei interesati toata lista(cam 100 de site-uri) se poate gasi aici:Lista completa de Link-backuri de la site-uri cu DA mare

Preturile sunt pentru o singura mentiune/link a/catre afacerii/afacerea dvs pe site-urile lor. Pe unele dintre ele puteti uploada videoclip-uri. Va rugam sa ne contactati sa va dam mai multe detalii

Ultima Modificare: 28 august, 2017