Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Sfaturiit.ro are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi.
Sfaturiit.ro colecteaza aceste date atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter.

Scopul colectarii acestor date este in principal de a comunica si de a-ti oferi informatii utile, pe care le-ai solicitat.
Sfaturiit.ro nu agreeaza spamul, si nu vei primi asa ceva de la noi. Ai oricand optiunea de a opta pentru stergerea adresei tale de email sau a numarului tau de telefon din baza noastra de date. Din prima secunda in care ne-ai furnizat datele tale, noi cei de la sfaturiit.ro te asiguram ca nu vindem sau transferam catre terti informatiile tale personale identificabile decat in cazul in care aceasta este ceruta de catre o autoritate a statului(politie, procuratura etc).
Informatiile non-privatesunt supuse politicii cookie pe care o puteti consulta aici. Daca doresti sa stergem din baza noastra de date informatiile cu caracter personal furnizate de tine, ne poti scrie la adresa mailwrq

Ultima Modificare: 10 august, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website