Pret Creare Site Web (SEO) – CMS, Bootstrap

Creare Site Web viabil SEO, bazat pe CMS, bootstrap sau direct

Din punctul nostru de vedere crearea de site-uri web se clasifica astfel (bine au mai multe subcategorii dar in sfarsit, asa le clasificam noi bazat pe usurinta in administrare):

 1. Creare Site Web direct : Adica scrii tu codul in html,css, php, etc..fara ajutorul niciunui artificiu (precum dreamweaver / bootstrap).
 2. Creare Site Web cu ajutorul Twitter Bootstrap (sau alte utilitati ..) Este daca vreti ceva intre “direct” si “cms”. Tot tu scrii codul sursa dar te ajuti de un css predefinit si anumite clase. Spre exemplu daca ai un buton nu mai trebuie sa ii definesti forma (decat daca vrei) in poti insera direct, vine gata optimizat pentru mobil etc..
 3. Creare Site Web cu ajutorul unui CMS (Content Management System) Aici incadram toate site’urile ce ajung online in foarte scurt timp, unde trebuie sa iti alegi numai o forma/sablon/template si poti accesa site’ul imediat. (Ex: WordPress (nu mai e demult un simplu blog), Drupal, Joomla, OpenCart etc..)

‘Nea google spune ca “cu cat un site web este mai original cu atat are valoare mai mare” . Teoretic ar trebui ca site’urile facute “direct” sa fie cele mai avantajate, si sunt dar foarte putin. Sa luam spre exemplu wordpress, sunt atat de multe template-uri/sablone si atat de multe plugin-uri incat poti face un wordpress sa arate ca un “tube”, ca un “magazin” sau alte tipuri de site’uri, asfel incat dpdv SEO diferenta nu este semnificativa.

“Buba” apare la site-urile “direct” si la unele ce folosesc “bootstrap” la greoaia implementare ale regulilor SEO pentru persoana care foloseste site’ul si nu este familiarizata cu codul sursa, si la securitate. Este foarte greu sa codezi corect, in php o ” sau un || pus incorect pot duce la o vulnerabilitate care poate fi exploatata si de aici la probleme mult mai mari. De aceea marile site’uri (facebook, google, yahoo etc) platesc oameni sa caute in codurile lor vulnerabilitati. Se merge pe prezumtia ca nici un site din lume nu e 100% sigur, unele foarte mari precum mailul de la google ajung probabil la 99%. Din lista noastra cele mai sigure sunt CMS-urile, urmate de bootstrap-uri si de “directe”..

Din punct de vederea al usurinetei de folosire/ functionalitatii/ aspect/dar mai ales SEO : Daca aveti un site updatat regulat, din cauza atator plugin-uri / sablone etc, la ora actuala dintre toate noi recomandam WordPress

Site’ul web il faci in principal sa iti aduca clienti, sa vinzi un produs/serviciu. El trebuie sa fie usor de administrat, cat de sigur se poate, usor de updatat, SEO friendly, placut ochiului, usor de navigat. Discutii sunt infinite, daca il faci prea “flashy” nu e ok pt SEO, daca nu il updatezi nu e ok pt securitate, si asa mai departe. Ideea e ca nu exista o solutie perfecta, toate au deficiente, precum si punctele lor forte.

Site-uri web ce folosesc wordpress

Pret Creare Site Web The New Yorker (wordpress)
The New Yorker (wordpress)
Pret Creare Site Web Vogue (WordPress)
Vogue (WordPress)

Site-uri web ce folosesc twitter bootstrap
Pret Creare Site Web - Brewerydb (bootstrap)
Brewerydb (bootstrap)

Site-uri Web “direct”
Pret Creare Site Web Facebook (direct)
Facebook (direct)

Daca vreti sa vedeti mai multe exemple avem 16 Site-uri Mari Ce Folosesc WordPress si 16 Site-uri Ce Folosesc Twitter Bootstrap

Pret Creare Site Web (Site): In medie in jurul sumei de 1250 RON/Instalare

Depinde foarte mult de cate pagini doriti. Daca aveti un site static pretul v-a fi mult mai mic, dar nu va recomandam treaba asta. Site’ul ar trebui sa fie tot timpul updatat/pentru a va aduce clienti fara sa platiti reclame (numai din motoarele de cautare). Il putem face “direct” sau folosind “twitter bootstrap”  desi nu recomandam variantele acestea decat daca vreti dvs in mod explicit. O sa va limiteze..sigur la un moment dat veti dori sa mai faceti anumite schimbari si s’ar putea sa trebuiasca sa modificati anumite chestii in codul sursa. De asemenea google poate baga maine spre exemplu nu stiu ce boost daca modifici modul de redare al site’ului, si normal ar trebui sa profitati. Va recomandam in schimb wordpress’ul:

 • Numar nelimitat de pagini
 • Il putem face cum vreti dvs
 • Thema/Sablonul este inclus in pret ( va trimitem o lista de unde puteti alege – nu toate sunt lafel/ trebuie ca structura sa fie Ok ca sa aducem modificariile necesare SEO si multe altele)
 • Va va fi foarte usor de creat continut de calitate
 • ++ Altele

Server, Site, SEO (Total): Preturi incepand de la 5500 RON/Pachet

Durata proiect: Tot in afara de rank-are pe primele pagini: Minim 2 luni; Rank-are pentru cuvintele cheie dorite: minim 6 luni(daca domeniul este unul nou). Daca sunteti o companie mare ce are nevoie de mai multe servere(1 firewall, 1 server nginx/apache, 1-2ua baza de date, 1 CDN etc) va trebuie cineva sa va realizeze arhitectura lor.

 • Va ajutam cu sfaturi privind alegerea unui server ieftin si bun.
 • Va putem da sfaturi in alegerea unui hosting la preturi rezonabile(colocare).
 • Daca nu doriti sa achizitionati server, contra unei sume lunare va putem hosta site’ul pe server’ul nostru, si desigur mai aruncam un ochi si la el in cazul flodarii, erorilor etc..
 • Va instalam stack-ul LEMP cu module SEO ( Linux, Nginx, Maria DB/Sau Mysql, Php) fara costuri aditionale, decat daca alegeti dvs control panel-uri gen WHM sau nu vreti ssl free. (WHM nu ii vad utilitatea de ce sa dati bani pe el lunar, la fel si ssl’ul). Va invatam tot ce trebuie sa stiti pentru a va administra site’ul
 • Firewall(soft), FTP, Mail, PhpMyadmin
 • Creeare Site In principiu am dori sa va trimitem propuneri ca dvs sa alegeti site’ul pe care il vreti. Toate propunerile noastre se bazeaza mai mult pe un site viabil SEO decat pe unul “flashy”. Daca aveti dvs o idee despre ce site doriti se poate face atata timp cat acceptati modificarile noastre. Se poate face si multi-language
 • + Toate serviciile de SEO de la pachetul baza 3 (Specificatile pachetelor : Preturi Servicii SEO, Imbunatatire SERP)
 • 1 Pachet keyword 2 cuvinte + 1 pachet keyword 3 cuvinte

Suntem convinsi ca o sa fiti multumiti de serviciile noastre. Va oferim chitanta si factura(la nevoie), Pata 50% avans si 50% la terminare.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 30 iulie, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website