Creare Site Web (SEO) – CMS, Bootstrap

Creare Site Web viabil SEO, bazat pe CMS, bootstrap sau direct

Din punctul nostru de vedere crearea de site-uri web se clasifica astfel (bine au mai multe subcategorii dar in sfarsit, asa le clasificam noi bazat pe usurinta in administrare):

  1. Creare Site Web direct : Adica scrii tu codul in html,css, php, javascript, etc..fara ajutorul niciunui artificiu (precum dreamweaver / bootstrap).
  2. Creare Site Web cu ajutorul Twitter Bootstrap (sau alte utilitati ..) Este daca vreti ceva intre “direct” si “cms”. Tot tu scrii codul sursa dar te ajuti de un css predefinit si anumite clase. Spre exemplu daca ai un buton nu mai trebuie sa ii definesti forma (decat daca vrei) in poti insera direct, vine gata optimizat pentru mobil etc..
  3. Creare Site Web cu ajutorul unui CMS (Content Management System) Aici incadram toate site’urile ce ajung online in foarte scurt timp, unde trebuie sa iti alegi numai o forma/sablon/template si poti accesa site’ul imediat. (Ex: WordPress (nu mai e demult un simplu blog), Drupal, Joomla, OpenCart etc..)

‘Nea google spune ca “cu cat un site web este mai original cu atat are valoare mai mare” . Teoretic ar trebui ca site’urile facute “direct” sa fie cele mai avantajate, si sunt dar foarte putin. Sa luam spre exemplu wordpress, sunt atat de multe template-uri/sablone si atat de multe plugin-uri incat poti face un wordpress sa arate ca un “tube”, ca un “magazin” sau alte tipuri de site’uri, asfel incat dpdv SEO diferenta nu este semnificativa.

“Buba” apare la site-urile “direct” si la unele ce folosesc “bootstrap” la greoaia implementare ale regulilor SEO pentru persoana care foloseste site’ul si nu este familiarizata cu codul sursa, si la securitate. Este foarte greu sa codezi corect, in php o ” sau un || pus incorect pot duce la o vulnerabilitate care poate fi exploatata si de aici la probleme mult mai mari. De aceea marile site’uri (facebook, google, yahoo etc) platesc oameni sa caute in codurile lor vulnerabilitati. Se merge pe prezumtia ca nici un site din lume nu e 100% sigur, unele foarte mari precum mailul de la google ajung probabil la 99%. Din lista noastra cele mai sigure sunt CMS-urile, urmate de bootstrap-uri si de “directe”..

Din punct de vederea al usurinetei de folosire/ functionalitatii/ aspect/dar mai ales SEO : Daca aveti un site updatat regulat, din cauza atator plugin-uri / sablone etc, la ora actuala dintre toate noi recomandam WordPress

Site’ul web il faci in principal sa iti aduca clienti, sa vinzi un produs/serviciu. El trebuie sa fie usor de administrat, cat de sigur se poate, usor de updatat, SEO friendly, placut ochiului, usor de navigat. Discutii sunt infinite, daca il faci prea “flashy” nu e ok pt SEO, daca nu il updatezi nu e ok pt securitate, si asa mai departe. Ideea e ca nu exista o solutie perfecta, toate au deficiente, precum si punctele lor forte.

Site-uri web ce folosesc wordpress

Pret Creare Site Web The New Yorker (wordpress)
The New Yorker (wordpress)
Pret Creare Site Web Vogue (WordPress)
Vogue (WordPress)

Site-uri web ce folosesc twitter bootstrap
Pret Creare Site Web - Brewerydb (bootstrap)
Brewerydb (bootstrap)

Site-uri Web “direct”
Pret Creare Site Web Facebook (direct)
Facebook (direct)

Daca vreti sa vedeti mai multe exemple avem 16 Site-uri Mari Ce Folosesc WordPress si 16 Site-uri Ce Folosesc Twitter Bootstrap

Pret Creare Site Web (Site): Depinde de nr orelor de munca 14 Euro/ora, 12 daca consecutiv se cumuleaza peste 100 ore.

Nu va pot da un pret estimativ, lucrurl acesta depinde de cat de complex vreti site-ul. Pt un site simplu bazat pe un CMS(gen wp) cu thema cumparata de dvs cu modificari minore si cu instalarea de pluginuri plus cateva pagini mai mult de 3-4 ore nu dureaza. Oricum toate site-urile create de mine o sa fie cu “SEO in mind” ca sa zic asa.


Va oferim chitanta si factura(la nevoie), plata la sfarsitul fiecarei saptamani pentru orele muncite.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 4 iulie, 2018 de wrq

SEO, Programare, Creare Website