Instalare Web-Server (LEMP/LAMP) (SEO Ready)

Servicii Instalare Web-Server (LEMP Stack dpdv SEO)

Preturi Instalare Web-Server - Nginx Repo
Nginx Repo

In general companiile ce ofera servicii hosting, au tendinta sa instaleze aceeasi configuratie pentru toate serverele. Nu e neaparat un lucru rau, dar depinde ce vrei sa faci cu server’ul. Pentru a avea un site optimizat pentru motoarele de cautare putem instala niste module aditionale precum modpagespeed de la google, spdy etc.. si dezactiva altele.

Spre exemplu, noi pe server’ul acesta nu avem “server de mail”, desi avem adrese de mail tip @ sfaturiit.ro. Mailul nostru este trimis si primit cu ajutorul unor servicii gratuite oferite de Yandex Mail si Zoho mail (am ales tipul acesta de configurare pt a evita problemele) google si microsoft au si ele dar sunt cu abonament lunar.

Cel mai targetat serviciu este mailul. In timp o sa aveti probleme cu el, de la incercari nereusite de autentificare, la atacuri in toata regula asupra serverului (detaliem in posturi). Daca doriti instalarea server’ului de mail nu este nici o problema, vi-l instalam cu interfata dorita, dar recomandarea noastra ar fi sa lasati mailul in mainile altora mai mari( cat timp puteti trimite mail de pe nume@domeniu.tld si primi pe nume@domeniu.tld ).

SELinux spre exemplu noi il avem enabled, desi cauzeaza f. multe probleme la instalarea unor servicii fapt pentru care unii prefera sa il dezactiveze.. Cam la chestiile astea ne referim..Adica va instalam tot ce ne’am instalat noi pe server. Va putem instala aditionale sa va ajute cu administrarea, dar unele decente precum WHM costa injur de 30-40 de euro pe luna. Celelate free sunt destul de vulnerabile din punctul nostru de vedere.

Daca aveti nevoie numai de instalare Php spre exemplu, contactati-ne si stabilim un pret.

ubuntu docker
ubuntu docker

Preturi Instalare Web-Server LEMP/LAMP – SEO Ready(Server): 14 EURO/ora , 12 daca consecutiv se cumuleaza peste 100 ore(in general in cazul proiectelor complexe Load Balancer, Galera Cluster etc..)

  • Instalare CentOS/Ubuntu (cu docker sau fara..Docker ajuta la updatari PHP,OS)
  • Instalare si configurare NGINX/APACHE + aditionale(Mod_pagespeed, SSL gratuit cu autoupdate,scripturi bash pt mentenanta(curatare/optimizare baza de date, cron-uri etc..)
  • Instalare si configurare Bind(daca aveti nevoie)
  • Instalare si configurare Cloudflare(daca aveti nevoie)
  • Instalare si configurare FTP
  • Instalare MariaDb (recomadare) sau Mysql
  • Instalare php-fpm cu cache + configurare
  • Instalare PhpMyadmin (optional)
  • Instalare si configurare Firewall(CSF)
  • Instalare si configurare mail extern

Va oferim chitanta si factura(la nevoie), plata la sfarsitul fiecarei saptamani pentru orele muncite.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 4 iulie, 2018 de wrq

SEO, Programare, Creare Website