Preturi Instalare Web-Server (LEMP) (SEO)

Servicii Instalare Web-Server (LEMP Stack dpdv SEO)

Preturi Instalare Web-Server - Nginx Repo
Nginx Repo

In general companiile ce ofera servicii hosting, au tendinta sa instaleze aceeasi configuratie pentru toate serverele. Nu e neaparat un lucru rau, dar depinde ce vrei sa faci cu server’ul. Pentru a avea un site optimizat pentru motoarele de cautare putem instala niste module aditionale precum modpagespeed de la google, spdy etc.. si dezactiva altele.

Spre exemplu, noi pe server’ul acesta nu avem “server de mail”, desi avem adrese de mail tip @ sfaturiit.ro. Mailul nostru este trimis si primit cu ajutorul unor servicii gratuite oferite de Yandex Mail si Zoho mail (am ales tipul acesta de configurare pt a evita problemele) google si microsoft au si ele dar sunt cu abonament lunar.

Cel mai targetat serviciu este mailul. In timp o sa aveti probleme cu el, de la incercari nereusite de autentificare, la atacuri in toata regula asupra serverului (detaliem in posturi). Daca doriti instalarea server’ului de mail nu este nici o problema, vi-l instalam cu interfata dorita, dar recomandarea noastra ar fi sa lasati mailul in mainile altora mai mari( cat timp puteti trimite mail de pe nume@domeniu.tld si primi pe nume@domeniu.tld ).

SELinux spre exemplu noi il avem enabled, desi cauzeaza f. multe probleme la instalarea unor servicii fapt pentru care unii prefera sa il dezactiveze.. Cam la chestiile astea ne referim..Adica va instalam tot ce ne’am instalat noi pe server. Va putem instala aditionale sa va ajute cu administrarea, dar unele decente precum WHM costa injur de 30-40 de euro pe luna. Celelate free sunt destul de vulnerabile din punctul nostru de vedere.

Daca aveti nevoie numai de instalare Php spre exemplu, contactati-ne si stabilim un pret.


Preturi Instalare Web-Server LEMP – SEO(Server): Incepand de la 750 RON/Instalare

 • Instalare CentOS/Ubuntu (cu docker sau fara..Docker ajuta la o updatari PHP,OS)
 • Instalare si configurare NGINX + aditionale(Mod_pagespeed, SSL gratuit cu autoupdate,scripturi bash pt mentenanta(curatare/optimizare baza de date, cron-uri etc..)
 • Instalare si configurare Bind(daca aveti nevoie)
 • Instalare si configurare Cloudflare(daca aveti nevoie)
 • Instalare si configurare FTP
 • Instalare MariaDb (recomadare) sau Mysql
 • Instalare php-fpm cu cache + configurare
 • Instalare PhpMyadmin (optional)
 • Instalare si configurare Firewall(CSF)

Server, Site, SEO (Total): Preturi incepand de la 5500 RON/Pachet

Durata proiect: Tot in afara de rank-are pe primele pagini: Minim 2 luni; Rank-are pentru cuvintele cheie dorite: minim 6 luni(daca domeniul este unul nou). Daca sunteti o companie mare ce are nevoie de mai multe servere(1 firewall, 1 server nginx/apache, 1-2ua baza de date, 1 CDN etc) va trebuie cineva sa va realizeze arhitectura lor.

 • Va ajutam cu sfaturi privind alegerea unui server ieftin si bun.
 • Va putem da sfaturi in alegerea unui hosting la preturi rezonabile(colocare).
 • Daca nu doriti sa achizitionati server, contra unei sume lunare va putem hosta site’ul pe server’ul nostru, si desigur mai aruncam un ochi si la el in cazul flodarii, erorilor etc..
 • Va instalam stack-ul LEMP cu module SEO ( Linux, Nginx, Maria DB/Sau Mysql, Php) fara costuri aditionale, decat daca alegeti dvs control panel-uri gen WHM sau nu vreti ssl free. (WHM nu ii vad utilitatea de ce sa dati bani pe el lunar, la fel si ssl’ul). Va invatam tot ce trebuie sa stiti pentru a va administra site’ul
 • Firewall(soft), FTP, Mail, PhpMyadmin
 • Creeare Site In principiu am dori sa va trimitem propuneri ca dvs sa alegeti site’ul pe care il vreti. Toate propunerile noastre se bazeaza mai mult pe un site viabil SEO decat pe unul “flashy”. Daca aveti dvs o idee despre ce site doriti se poate face atata timp cat acceptati modificarile noastre. Se poate face si multi-language
 • + Toate serviciile de SEO de la pachetul baza 3 (Specificatile pachetelor : Preturi Servicii SEO, Imbunatatire SERP)
 • 1 Pachet keyword 2 cuvinte + 1 pachet keyword 3 cuvinte

Suntem convinsi ca o sa fiti multumiti de serviciile noastre. Va oferim chitanta si factura(la nevoie), Pata 50% avans si 50% la terminare.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 28 august, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website