SEO (nu optimizare SEO), Imbunatatire SERP

Preturi Servicii SEO, Imbunatatire SERP : De ce noi?

In primul rand nu facem OPTIMIZARE SEO deoarece este un pleonasm se traduce prin Optimizare Optimizare Motoare de cautare. Facem SEO sau Imunatatire SERP

Nu doar spunem “ca suntem la curent cu cele mai noi tehnici SEO”. Sa va faceti o idee despre convingerile noastre, va rugam sa cititi mai intai din meniu: Biblia – Optimizare SEO toate partile(desi este cam vechi nu am mai updatat de mult acele pagini din lipsa timpului unele dintre ele au ramas valibile si azi). Dupa o simpla analiza a site’ului nostru:

Preturi Servicii SEO - https SfaturiIT.ro
https SfaturiIT.ro
Preturi Servicii SEO - Https Triunghi Avetizare
Https Triunghi Avetizare
Folosim https (SSL). Google ofera boost pt SSL(au anuntat pe 6 august 2014 aici. Observati ca SSL’ul nostru nu e cu un triunghi de avertizare precum au alte site’uri(Treaba asta nu tine de costul certificatului SSL ci de implementarea lui..De fapt noi avem free SSL).De aici atentia la detalii

Verificati-ne viteaza de incarcare a site-ului,
Preturi Servicii SEO - Viteza SfaturiIT.Ro
Viteza SfaturiIT.Ro
Preturi Imbunatatire SERP - Viteza De Incarcare Istoric
Viteza De Incarcare Istoric

comparati viteza noastra cu alte site-uri ce ofera SEO. Am atasat si un istoric sa vedeti vitezele noastre de incarcare. Puteti testa orice site aici . Nu uitati sa selectati din settings locatia New York(in caz ca serverul cu care ne comparati e in romania). Altfel selectati o distanta indepartata de server astfel incat testul sa fie cat mai ok

Majoritatea javascript-ului il tinem cat mai jos, la baza paginii daca se poate.
Preturi Servicii SEO - Functiile JS La Baza Paginii
Functiile JS La Baza Paginii
Desigur unele “item-uri” necesita javascript mai sus in pagina dar foarte putine, de cele mai multe ori se pot muta. Va puteti uita in sursa oricarei pagini de pe net sa vedeti cu CTRL+U (In firefox, chrome probabil si alte browsere) sau click dreapta si view page source.

Tagurile h1,h2,h3 etc nu mai sunt asa de importante conform google,
Preturi Servicii SEO - SEO sugestii conform bing
SEO sugestii conform bing
de cand a aparut html5, dar bing inca le mai foloseste. Va puteti loga la bing webmaster tools si sa testati orice pagina apartinand site’ului dvs. Noi am testat-o pe asta
Optimizare SEO, primu’n motoarele de cautare. Utilitatea o gasiti in “Diagnostics & Tools” si se numeste “SEO Analyzer”(este inca in faza beta).

Testati-ne pagina pentru html5 W3 Validator
Preturi Servicii SEO - w3 validare pt html5
w3 validare pt html5
Validare W3 pentru pagina
Validare W3 pentru pagina
Comparati erorile noaste cu ale competitorilor nostri, sa vedeti daca sunt erori de implementare sau erori date de vre’un plugin.

Pana si modul in care ati ajuns la noi conteaza. Cum ne-ati gasit? Apasand pe o reclama platita din google sau una neplatita? Dar competitia?

Nu folosim “backhat SEO”, programe gen xrumer nici pentru main site nici pentru Tier 1/2/3/4 sau sociale(nu folosim “link-building schemes” 2000 de site-uri se leaga la 100, astea 100 se leaga la 20 si cele 20 la main site..)Nu vrem sa fim penalizati la urmatorul panda/penguin update.

Sunt multe alte lucruri dar nu mai intram in detalii. Scopul nostru este ca la incheierea colaborarii cu noi sa aveti clienti pentru afacerea dvs fara sa fiti nevoiti sa mai platiti reclame tot timpul pt a va sustine afacerea, de fapt asta inseamna SEO, si sa o faceti numai daca doriti un plus. Nu va putem garanta primul loc in google, depinde foarte mult de competitie, de cum este facut site’ul dvs, de intelegerea cu dept. dvs it(root(daca e nevoie)/ftp/ etc), de schimbarile pe care sunteti dispus sa le faceti in redarea site’ului vizitatorilor, si multe altele pentru niste rezultate de durata. Va putem garanta ca o sa aveti mai multi vizitatori, mult mai interesati de a va cumpara produsul/serviciul pe care il oferiti si depinzand de mai multi factori site-ul dvs pe prima pagina in google pentru cuvintele cheie optimizate . Pentru imbunatatirea SERP noi targetam de obicei cuvinte cheie destul de folosite care aduc trafic, alegerea cuvintelor cheie o vom face impreuna, si pentru ca nu va garantam primul loc in google nu o sa va indemnam sa alegeti unul mai putin folosit astfel incat sa ne fie noua mai usor sa ne indeplinim targetul. SEO dureaza, nu se poate face peste noapte, google ne penalizeaza daca aparem dintr-o data cu multe backlink-uri. Oricum va stam la dispozitie indiferent ce servicii SEO alegeti, si trebuie sa stiti ca preturile de aici sunt informative, depinde foarte mult de site’ul dvs. Primiti rapoarte lunare(bi-lunare/pe saptamana: depinde cum vreti si dvs) pentru orice modificare/link adusa/adus site’ului dvs

Audit SEO

Pretul este in functie de cate pagini aveti si cat timp ne ia sa le procesam pe toate.

Va facem un audit SEO, in care analizam site’ul dvs pentru imbunatatire SERP. Nu va facem nici un fel de modificare in structura site’ului, va spunem doar ce trebuie sa modificati. Avem o lista cu peste 100(si inca adaugam in ea) de “item-uri” relevante dpdv SEO. Va vom compara site’ul cu peste 60 dintre ele. Testarea este in cea mai mare parte manuala(trebuie totusi sa folosim si un bot pt a descoperi toate link-urile, erorile ,cum se comporta site’ul dvs fara flash, java etc..) si se aplica mai multor pagini(nu doar cea de home).


Reabilitarea Site’urilor penalizate de google – Pret variabil in functie de complexitate (Penalizare Manuala)

Sunt 2 tipuri de penalizare. Penalizarea Manuala: Atunci cand in webmaster tool iti apare un mesaj de la google precum ca site’ul a fost penalizat. Si penalizarea automata facute de Pinguin, Panda etc.. La penalizarea automata este destul de greu sa se reabiliteze site’ul si oricum dureaza pana la urmatorul update de algoritm. Spre exemplu daca site’ul a fost penalizat de panda, dupa efectuarea schimbarilor necesare trebuie sa asteptam pana cand google se decide sa updateze algoritmul. Depinde foarte mult daca se poate repara cu pastrarea domeniului actual. In functie de ce gasim, putem stabili un pret. S’ar putea sa ne trebuiasca access FTP la site (sau sa vorbim cu cineva de la dvs care sa poata sa implementeze schimbarile)


SEO On-site si Off-site: 14 EURO/ora, 12 daca consecutiv se cumuleaza peste 100 ore

Depinde foarte mult de ce doriti sa facem si cum dorti sa va rankati.

 • imaginile optimizate + resize si “alt taguri”
 • paginile 404
 • reguli corecte .htaccess
 • Modificare in cod sursa(unde este nevoie)
 • content duplicat(categorii-taguri-paginatie)
 • modificam redirect-urile din 302 in 301
 • Robots.txt (creare si verificare daca impiedica SE. Submitere)
 • sitemap.xml (submit la SE, verificare.. Daca nu aveti va cream una statica, continand produsele actuale de pe site)
 • Verificare Feeduri
 • Titluri, Meta descrieri, url’uri
 • Corectare/Adaugare H1,H2,h3..
 • Submit/Adaugare SE/Webmaster Tools/Analytics
 • Combinare Java/CSS si mutare in footer
 • Social Sharing(instalare/configuare)
 • Sitemap dinamic. Il veti putea folosi pentru toate linkurile noi ce va apar pe site dupa ce noi terminam optimizare
 • Introducerea de CDN pentru a livra continut static mai repede. CDN’ul va fi unul free(nu va va costa nimic pe luna, decat daca dvs vreti altfel) si/sau folosirea de google app engine ca CDN.
 • Preturi Imbunatatire SERP - Imagini Sprite
  Imagini Sprite
  Folosirea de sprite‘uri, in locuri unde este posibila. In loc sa facem 10 requesturi pentru 10 imagini, facem 1 singur request catre un fisier ce contine toate cele 10 imagini, si cu ajutorul css’ului aratam ce imagine vrem. Trebuie sa aducem aumite modificari codului css prezent la dvs pe site
 • Implementare: Twitter Card, Bredcrumb, Hatom (Unele necesita schimbari minore modului in care site’ul este afisat)
 • Protocolul SPDY. Spdy este un proiect google (in principal)(abandonat in favoarea HTTP/2),
  Preturi Servicii SEO - spdy test
  spdy test
  Preturi Imbunatatire SERP - Grad Certificat SSL
  Grad Certificat SSL
  Preturi Servicii SEO - OCSP (Spdy) stampling
  OCSP (Spdy) stampling
  puteti vedea mai mult pe Spdy Wikipedia si puteti testa orice site aici Spdy Check. In prima poza aveti testul nostru spdy. Modul de implementare al spdy, precum si siguranta conectiei https, o aveti in poza 2.Prima sectiune e gradul pe care l’am obtinut in momentul cand am instalat serverul(Mai-Iunie 2014), a doua am facut’o in momentul cand scriam aceasta pagina si am observat ca desi serverul are “mitigat” noul atac poodle asupra sslv3, este recomandat sa dam disable la ssl v3. Din pacate cei cu Internet Explorer v6 nu ne vor mai putea accesa site’ul. Ultima sectiune este cum arata certificatul nostru acum. Pentru toti clientii vom instala SHA256, si veti avea certificat A+ (pe al nostru il shimbam cand va trebui sa il reinnoim). In ultima poza este OCSP stamping cu spdy. Ca sa testati conectia SSL oricarui server va recomandam SSL Test (ce am folosit noi in teste)

 • Modul pagespeed ( recompilare webserver daca sunteti pe nginx )/sau similare.
  Preturi Servicii SEO - Modpagespeed Sfaturi IT
  Modpagespeed Sfaturi IT
  Modpagespeed este un proiect google, si puteti citi despre el aici: ModPageSpeed .Este un proiect cu modificari aduse web-serverului si nu site’ului. Lu’ nea’ google ii place foarte mult cand ii folosesti proiectele :)) (dpdv SEO). Va vom instala ultima versiune

 • Instalarea si configurarea unui firewall
  Preturi Imbunatatire SERP - Firewall
  Firewall
  mai usor de utilizat pentru a combate unele atacuri ce incetinesc modul de incarcare a site’ului pentru vizitatori/boti.Acest firewall este o versiune free, destul de ok pentru un site mic-mijlociu. Desigur sunt si alte solutii mult mai avansate cum ar fi un hardware dar si mult mai costisitoare. In poza aveti un atac de tip DOS, foarte comun.
 • Compabilitate cu html5(unde este posibil -necesita rescrierea unor parti din codul sursa)
 • Implementarea de Newsletter Free
 • Optimizarea tuturor paginilor(alt motiv pentru pretul variabil / crestem in functie de nr paginilor > 100 )
 • Va invatam cele mai bune practici SEO (manualul nostru daca vreti :) si va oferim idei de a va extinde)
 • ++Altele

Pentru cuvintele cheie nu garantam prima pozitie . Nu consideram cuvant cheie numele site-ului dvs, probabil va veti ranka bine cu el fara nici un fel de artificiu. Veti primi un raport cu domeniile unde se afla link-urile catre site’ul dvs.

Putem discuta si despre pachete de intretinere SEO, lunar ne ocupam ca site-ul dvs sa ramana eventual sa creasca in SERP.

Textele pentru fiecare pagina trebuie facute impreuna. Noi nu o sa ne pricepem la detaliile afacerii dvs mai bine ca dvs.
Indiferent cat de bine facem SEO exista tot timpul o sansa sa fiti penalizati de google din cauza competitorilor dvs. Spre exemplu un competitor caruia i-ati luat primul loc pentru un cuvant cheie angajeaza pe cineva sa va creeze link-uri “toxice” astfel incat sa atraga o penalizare asupra site’ului dvs. Sunt sanse mici, dar se intampla. Acest lucru poate fi prevenit in proportie de 60% cu un pachet de intretinere.
Va oferim chitanta si factura(la nevoie), plata la sfarsitul fiecarei saptamani pentru orele muncite.


Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 4 iulie, 2018 de wrq

SEO, Programare, Creare Website