Preturi Servicii Social Media Marketing

Servicii Social Media – Cresterea Numarului De Like-uri,Follow-eri si Raspandirea Continutului Pe Retelele de Socializare

Relativ recent google a introdus in algoritmul lor de rank-are semnalele de pe retelele de socializare.

Social Media
Servicii Social Media
Cu cat un site este mai distribuit(aprecieri, share-uirea unora dintre pagini sau pagina principala pe retelele altor persoane,abonari la viitoarele postari de pe site) pe retelele de socializare cu atat are mai mari sanse sa ocupe primul loc in Google. Acest serviciu de Social Media se poate folosi atat pentru pastrarea pozitiei in motoarele de cautare cat si pentru optimizare. Noi va putem creste numarul de like-uri spre exemplu pe facebook(pentru o pagina sau o postare), va putem distribui continutul la persoane tinta(spre exemplu din Romania), va putem creste numarul de comentarii la o postare si va putem mari numarul de abonati. Acestea sunt retelele de socializare cu care lucram:


Preturi Servicii Social Media Marketing (2): 200 RON/Luna

Dvs. va alegeti 3 servicii din cele mentionate mai sus si primiti pe luna minim 200 de like-uri sau share-uri sau view-uri pe serviciu(se pot combina 50 like-uri, 50 share-uri etc. spre exemplu). Deci in total minim 400 de share-uri targetate (ori din Romania ori din lumea intreaga – la alegere) + 200 de share-uri ne-targetate + 10 link-backuri de la site-uri cu DA(Domain Authority) mare + 200 vizite pe luna.


Preturi Servicii Social Media Marketing (3): 300 RON/Luna

Dvs. va alegeti 4 servicii din cele mentionate mai sus si primiti pe luna minim 333 de like-uri sau share-uri sau view-uri pe serviciu(se pot combina 100 like-uri, 100 share-uri etc. spre exemplu). Deci in total minim 800 de share-uri targetate (ori din Romania ori din lumea intreaga – la alegere) + 200 de share-uri ne-targetate + 15 link-backuri de la site-uri cu DA(Domain Authority) mare + 350 vizite pe luna.


Pentru alte optiuni va rugam sa ne contactati.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 30 iulie, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website