Programare PHP Python AH Imacros Mongo – Scripturi

Programare PHP, Python, AutoHotkey, Imacros, Mongo, Mysql, HTML 5, CSS, Javascript, Bash. Script-uri si pugin-uri custom

Facem scripturi custom in php,python,imacros,autohotkey ce pot fi folosite pentru diverse task-uri, modificam codul sursa al aplicatiilor pentru a sadisface cerintele dvs.

Programare PHP, AutoHotkey, Imacros, WordPress, WP XMLRPC, WP Plugin-uri custom

Spre exemplu, codul html al unui link extern este de obicei are forma:

La noi unele link-uri sunt de forma:

Dupa cum puteti vedea aici (folositi CTRL+U pt a vedea codul sursa, cautati linkul cu imacros). Un vizitator se va duce pe pagina site-ului Imacros in ambele cazuri, dar noi am ales sa folosim un script din doua motive: 1 pt SEO (ne referim la unele dintre link-uri fara atributul nofollow) si 2 pentru a culege niste date despre vizitatorul ce da click pe unele link-uri. Programul in PHP arata cam asa:

Programare PHP mergi catre link
Programul in PHP mergi catre link

Si informatiile pe care ni le ofera sunt de tipul(am ascuns ip’urile):

Programare PHP: Ce face programul in php mergi catre link
Ce face scriptul in php mergi catre link

Programul urmator in php ia dintr-un fisier csv(se pot folosi mai multe tipuri de fisiere..), anumite informatii si le adauga in baza de date(mysql). L-am facut pentru un script destul de popular pentru videoclipuri (adultvideoscript.com) dar se poate adapta practic la orice tip de site.

In general unele dintre site-urile de videoclipuri prefera sa dea “embed” la clipuri decat sa le hosteze ei(e pur si simplu mai ieftin, in cazul in care platesti banda de net). Un administrator de site pierde destul de mult timp daca sta sa adauge zilnic cate 20-30 de videoclipuri manual, de aceea am facut acest script. Putem lua de pe unele dintre site-urile mari un fisier de tip csv(link-ul catre videoclipurile lor, durata etc..) cu 50000-60000 de videoclipuri odata.

Programul nostru citeste un fisier de tip csv in forma:

Embed|Categorie|Taguri|Descriere|Titlu|Durata In Secunde|Poza

verifica daca exista cuvinte ce nu ar trebui sa fie in titlu, descriere sau categorie, schimba dimensiunile videoclipului(codul embed: latime si lungime) sa se potriveasca cu a site-ului nostru si adauga cate un videoclip pe site la fiecare 20 de min. Cam asa arata scriptul php:

Program PHP ce ia dintr-un fisier csv si adauga in baza de date
Program PHP ce ia dintr-un fisier csv informatii si adauga in baza de date odata la 20 de min

Urmatorul program php posteaza link-uri automat pe diverse site-uri de bookmarking, socializare, etc..Mai exact ia dintr-un fisier csv: Link|Titlu|Descriere|Taguri|Poza|Categorie

Program Php ce sorteaza din fisier si scrie in imacros
Program Php ce sorteaza din fisier csv si scrie intr-un script imacros

si le introduce intr-un sablon imacros in functie de categorie, descriere etc. Dupa care sablonul cu link-urile, tagurile, descrierile introduse v-a fi salvat drept un script imacros astfel incat sa poate fi utilizat pentru automatizare

Programare PHP: Sablon pt Imacros
Sablon ce asteapta scriere pt a putea fi rulat in Imacros

Programare PHP se mai poate face cu ajutorul unor plugin-uri, pentru wordpress. Spre exemplu site-ul nostru fiind bilingv(engleza-romana), codul google analytics trebuie bagat separat pentru fiecare verisune a site-ului, lafel si cu hatom data ce trebuie tradus. Noi am realzat un plugin pt aceste taskuri:

Programare PHP: Plugin Sfaturi IT
Plugin Sfaturi IT

Putem lucra si in smarty sau alte framework-uri pt php, in general in orice contine php,html,css. Modificam cms-uri astfel incat sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra.

Alte imagini:

Python, Mongo, Mysql, Bash Scripting

Cateva imagini

Costul serviciilor de programare este de 14 EURO/ora , 12 daca consecutiv se cumuleaza peste 100 ore. O sa aveti remote deci o ora platita o sa fie o ora lucrata integral.


Va oferim chitanta si factura(la nevoie), plata la sfarsitul fiecarei saptamani pentru orele muncite.
Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 4 iulie, 2018 de wrq

SEO, Programare, Creare Website