Reparatii calculatoare Bucuresti – Ilfov, Service PC

Reparatii calculatoare in Bucuresti si Ilfov, Service PC

Reparam calculatoare in Bucuresti si Ilfov, la domiciliul clientului, printr-un fel de voodoo ce are ca scop practic sperierea componentelor/softurilor unui pc determinandu-le astfel sa mearga corespunzator..:)

Pret Reparatii Calculatoare - Placa baza,video ram procesor
Placa baza,video ram procesor

Fiind mai aproape de noi deplasarea in zonele Dimitrov, Iancului, Obor, Gara de Est, Foisorul de Foc este gratuita. In rest deplasarea este de 15-20 de lei oriunde in bucuresti. In cazul comunelor mai apropiate precum Berceni, Pantelimon etc deplasarea este de 30 de lei, iar in cazul celor mai indepartate depinzand de distanta fata de bucuresti. Incercam sa ajungem in timp de 1-4 ore la toti clientii nostrii. S-ar putea ca sa nu putem face toate calculatoarele pe loc (spre exemplu in cazul in care o componenta este defecta si nu mai poate fi reparata, nu depinde de noi ci de magazinul de unde comandam piesa, caz in care revenim peste cateva ore cu ea sau a doua zi). In cazul in care trebuie sa va luam calculatorul pentru investigatii mai amanuntie facem un proces verbal de ridicare, precum si poze care sa ateste starea calculatorului in momentul ridicarii, pentru a indeparta orice suspiciune cu privire la schimbare de piese sau zgarierea/deteriorarea calculatorului de catre noi.

  • Inlocuire/Instalare si configurare Placa baza – 30 Lei
  • Inlocuire/Instalare si Configurare RAM, Placa video, Procesor+ cooler, HDD, placa retea, sursa – 25 lei/ componenta
  • Inlocuire/Instalare si configurare CD/DVD, Floppy – 20 Lei/unitate
  • Curatare praf coolere, placa video, sursa, hdd, cabluri, placi, tastatura, mouse, schimbare pasta termoconductoare – 110 RON
  • Instalare sistem de operare(Windows – Linux) + salvarea datelor + update + driverele tuturor componentelor(incluzand imprimanta) + browsere (Firefox, Chrome,Opera,Safari) + firewall/antivirus (free sau dat de client) + Codecuri + Falsh + Acrobat + winamp + arhivare + skype,messenger + program scriere dvd/cd (daca nu il folositi pe cel din windwos) + codecuri + playere(VLC, Bsplayer) + programe specifice cerute de client – 100 RON (200 RON cu curatare de praf tot PC -vetilatoare(sursa, placi, cooler), hdd, placi, cabluri, tastatura,mouse, schimbare pasta termoconductoare daca este cazul)
  • Devirusare – 30 RON
  • Instalare software/jocuri/programe – 5 RON pe  software/program/joc
  • Consultanta IT – 50 RON

Pentru orice alte servicii pe care nu le’am inclus in lista noastra (configurare router, update bios,etc..) contactati-ne .

Clientul isi asuma raspunderea asupra legalitatii softurilor.
Toate datele cu care intram in contact de pe calculatorul dvs vor fi confidentiale.
Reduceri pentru clientii ce apeleaza a doua oara la noi, sau pentru rudele/prientenii acestora.
Optiune de abonament in functie de necesitatiile dvs.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 30 iulie, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website