Servicii de Configurare si Asamblare PC

Servicii de configurare si asamblare PC (Desktop)

Daca ar fi sa alegem dintr-un laptop si un desktop, intotdeauna vom alege desktop’ul din cauza faptului ca e mult mai “trainic” si il putem configura exact cum vrem noi. Daca aveti nevoie de mobilitate, nu folositi calculatorul mai mult de 2-3 ore pe zi e ok un laptop/notebook/tableta. In schimb daca doriti sa tineti un calculator dechis timp de 10 ore/zi mai multi ani fara probleme, gaming, va recomandam un desktop.

In general daca te duci intr-un hipermarket spre exemplu si achizitionezi un desktop, la un pret super (la reducere sau fara) , trebuie sa stiti ca majoritatea au o buba. Gen: Ori nu pun placa video dedicata, ori inloc de o placa de baza acceptabila pun una mai slabuta, ori ram’ul nu e ce trebuie, ori placa de baza/ram/dvd’u sunt “no-name”(se strica mai repede, in limbaj popular: “chinezarii”), in sfarsit ati inteles ideea.

Si chiar si asa, din analizele noastre, exact aceeasi configuratie o putem face mai ieftin daca cumparam intreg desktopul pe componente (bine noi am incercat sa facem o comparatie exacta de preturi dar nu prea am reusit exact exact aceleasi componente. Nu prea gasim din cauza faptului ca multi se rezuma sa scrie DVD, sau 8 GB ram dar nu zic de la ce firma sunt acei ram etc.., unele din ele sunt asa de vechi incat nu se mai gasesc in ofertele furnizoriilor din tara(NOI, probabil le gasim SH pe site’urile specializate). Am inlocuit componentele lipsa cu urmatoarea generatie compatibila, si tot am iesit mai ieftin…

Servicii de Configurare : Intel i7 4770K vs Amd FX 9590
Intel i7 4770K vs Amd FX 9590 (Multumiri Cpuboss)

In imagine vedem un benchmark asupra celor 2 procesoare de top de la intel si amd (in momentul actual). Inainte sa va alegem o configuratie ne interesam temeinic asupra calitatii/pret la fiecare componenta.

Ideea e in felul urmator apelati la noi, ne spuneti bugetul dvs, si noi ne interesam de componente si va facem cel mai bun calculator pe care il veti putea cumpara de pe piata la bugetul dvs. Acum in functie de graba dvs va putem comanda componentele din tara sau din strainatate. Spre exemplu, un procesor intel I7, pe care in tara il putem cumpara injurul sumei de 44-48 mil, de afara il cumparam intre $950 -$1050 (la momentul cand a fost scris articoulul) + 24% TVA (taxele vamale nu exista) + shipping tot iesiti mai ieftin cu 100-200 RON.Garantia pentru majoritatea componentelor este internationala(in functie de piese vb cu toti reprezentantii din tara sa va acorde garantie)

Cost Servicii de Configurare (Config): 100 RON componentele luate din tara si 200 RON componente luate din SUA (Trebuie sa platim o companie care sa livreze componentele in tara)

  • Cautam si asamblam cel mai performant si ieftin calculator in functie de bugetul dvs
  • +100 RON daca vreti sa va instalam sistem de operare si toate programele necesare

Suntem convinsi ca o sa fiti multumiti daca o sa apelati la acest serviciu. Nu numai ca stiti exact ca aveti componente de calitate in calculatorul dvs, dar o sa fie si cele mai bune, cumparate pe baza mai multor bench-markuri.Ne puteti suna la 0720 617 783 sau ne puteti trimite mail din pagina de ContactUltima Modificare: 30 iulie, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website