Termeni si conditii de utilizare

1.Website-ul sfaturiit.ro

Utilizand si/sau vizitand acest website acceptati automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului.Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor vizitatorilor/utilizatorilor site-ului, inclusiv persoanelor care contribuie cu diferite materiale(text,poze,video) sau informatii.
Acest site poate contine linkuri sau reclame catre terti ce nu se afla in proprietatea sau controlul sfaturiit.ro si pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la continutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizand acest site acceptati implicit sa exonerati de raspundere sfaturiit.ro in conditiile prezentate.

2. Accesul pe website

Conditii de accesare a site-ului:
– Nu veti putea copia nici o parte din acest site fara a obtine o autorizatie scrisa de la sfaturiit.ro.
– Nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site prin alte metode inafara celor puse la dispozitie de catre administratorii site-ului.
– Nu veti incerca sa va logati pe serverul unde acest site este hostat sau sa modificati setari pe acesta.
– Nu veti folosi nici o metoda de tipul (hack,spam,ddos,injection,etc..) impotriva acestui site.
– Veti respecta termenii si conditiile acestui site.

3. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris din partea noastra. Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

4. Declaratie de garantie

Sunteti de acord ca prin utilizarea siteului nostru sa va asumati orice risc. In masura permisa de lege, sfaturiit.ro declara toate garantiile, exprese sau implicite, in legatura cu websiteul si folosinta dvs a acestuia.
Nu oferim nici o garantie si nu suntem raspunzatori vis-a-vis de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri accesate sau legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru:
– erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului,
– vatamarea proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs la siteul si serviciile noastre,
– orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate date personale si/sau informatii financiare stocate in acesta,
– orice intrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre siteul nostru,
– orice erori, virusi, troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul sfaturiit.ro.
Sfaturiit.ro nu garanteaza si nu-si asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul nostru sau orice site cu link sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate, si nu vom fi parte la sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.

5. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti minor capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile afirmatiile reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa-i respectati.

Ultima Modificare: 10 august, 2017 de wrq

Servicii SEO Site, Social Media, Creare Website