WordPress >4.6 add post/page rescrie postarea/pagina anterioara

WordPress>4.6 add post/page/category/taxonomy etc rescrie postarea anterioara

M-am confruntat cu o problema ciudata, nu putem sa adaug alta postare consecutiv..Gen puteam putem sa postez din nou numai daca ma delogam. Mi-a luat peste 2 ore sa imi dau seama de la ce era, dupa ce am testat tot inclusiv dezactivarea de chache la php si cloudflare,schimbarea browserului cu tor, scotarea site-ului din docker etc..Cam asta e problema cu care m-am confruntat:

Intr-un final am realizat ca afecta toate site-urile nu numai cele in WordPress deci problema era de la cache de undeva si nu de la WordPress

Putina istorie: WordPress inaintea versiunii 4.6 adauga PRAGMA. Pragma o cerere de header facuta de client si nu ar trebui sa fie normal intr-un raspuns de server. Pentru compatibilitate cu versiunile de IE ce nu intelegeau Cache-Control, in versiunile mai mici de 4.6 wordpress adauga acest header. In versiunea 4.6 a fost eliminat deoarece nu mai era necesar.

expire max
expire max

Problema in cazul Nginx-ului vine de la expire max folosit aiurea. Trebuie folosit cu anumite tipuri de fisiere(in conjunctie cu locatia), pentru care se vrea setarea de expire spre exemplu:

In cazul Apache-ului:

Daca nici una dintre aceste 2 metode desi e putin probabil, puteti incerca sa adaugat in functions.php a temei pe care o folositi, treaba asta:

Ultima Modificare: 28 august, 2017